Čo to je STIFORP a ako sa dá zarobiť ?

08.03.2013 10:06

Stiforp Profits


Stipforp Profits  v plnej miere naplňuje mnohých predstavy o práci z domu. Firma po oficiálnom spustení 15. septembra 2011, stúpa v rebríčku najvyhľadávanejších firmách MLM z mesiaca na mesiac vyššie a november 2011 znamená už 3. miesto. Niet sa čo diviť také nástroje aké ponúka svetu, tu spolu ešte neboli.
Platia presne podľa vytýčeného marketingového plánu 100% presne. Práca s firmou StiforP Profis a jej nástrojmi, ktoré si po čase osvojíte, Vás bude baviť a o to viac, keď to aj finančne pocítite.

 

Registráciou v projekte Stiforp získavate nielen marketingové nástroje pre svoj biznis, propagačné produkty a reklamu, ale zaistíte si aj ďalšiu spoluprácu a trvalý pasívny príjem.


Jednoduchý marketingový systém s produktami v projekte Stiforp, ktoré môžete v budúcnosti využiť pre seba, svoje podnikanie, projekty či iným účelom. Ale pokiaľ nepotrebujete tieto produkty k svojim činnostiam, tak môžete so StiforPom získať pozíciu v celosvetovom systéme, ktorý Vám bude zarábať aj bez vašej aktivity vďaka binárnemu systému. Firma StiforP Profis po 3 rokoch svojej existencie prešla na MLM, hodnotený ako najlepší marketingový systém roku 2011.

Základne údaje o firme:
Založená 15. Septembra 2011 Text Cash Network je 100% vlastníkom firmy, na trhu je je uz 5 rokov
Vedenie: Nauden & Melissa Khazan
Vlastník je firma AliveMax
dostáva sa Vám k dispozícii (časovo obmedzený) materiál, ktorý by Vám mal povedať niečo o pracovnej príležitosti v projekte Stiforp, ktorá je Vám schopná zaistiť ďalší príjem k Vašim súčasným príjmom. Alebo dynamický príjem navyše, alebo dokonca finančnú a časovú nezávislosť. Na každom z Vás je, ako túto príležitosť uchopí. Dovoľte nám, prosím, aby sme Vám predstavili túto príležitosť, ktorá už nenechala chladnými okolo 2 000.000 ľudí po celom svete.
Jedná sa o príležitosť domáceho podnikania, práca z domu prostredníctvom sieťového marketingu, ktorá sa dá 100% realizovať prostredníctvom internetu. Videli ste projekt domáceho podnikania pre všetkých, ktorí aspoň trochu pracujú s počítačom a vedia používať internet, ktorý by im zaručil  skutočne malú investíciu zarobiť si peniaze v rozmedzí stoviek a tisícok dolárov mesačne? Projekt ľahký, dobre duplikovateľný, ktorý nemá jazykové alebo národnostné obmedzenia? Ak ste ho ešte nevideli, potom my Vám jeden taký predstavíme .

A tak vznikol StiforP

Spoločnosť HWU Training Corp LLC nadväzuje na tradíciu len o niečo málo staršej spoločnosti AlivaMax, ktorá ako tradičná mlm firma ponúka na internete predaj zdravotnej a omladzujúcej kozmetiky. Medzi Američanmi , teraz ale vo verzii pre-launch celosvetovo dobýva trh taktiež metódou network predaja
Zakladateľom myšlienky StiforP a internetového podnikania v oblasti propagácie a reklamy pre každého je Nauder Khazan, ktorý viac ako 21 rokov pracuje v priemysle sieťového marketingu a ako tímový líder pracoval v niekoľkých firmách internetového, ale aj priameho predaja. Nauder Khazan je spolu s manažérmi Michael Blaine a Benom Glinsky generálním riaditeľom a zakladateľom spoločnosti HWU Training Corp LLC, ktorá vyvinula systém s pracovným názvom StiforP corporate a ktorá spustila vo svete vlnu nezávislých distribútorov a finančnú príležitosť pre všetkých

Stiforp je predovšetkým jednoduchý marketingový systém s produktmi, ktoré môžete v budúcnosti využiť pre seba, nejaké svoje podnikanie, či za iným účelom. A ak nepotrebujete tieto produkty k svojim činnostiam, potom sa môžete StiforP -u zúčastniť a získať pozíciu v celosvetovom systéme, ktorý vám bude zarábať aj bez väčšej aktivity.
Vo Stiforp sa prakticky každú minutu registrujú ďalší a ďalší členovia (možno Vaši budúci klienti) vo fáze pre-Enroll čiže verzie zadarmo. Niektorí z nich potom zaplatí up-grade a zakúpia si MESAČNÉ alebo ROČNÉ členstvo a tým sa stanú klientmi StiforP. V momente, keď vy si zakúpite jednu z variantov členstva uzavrie sa Vaša lineárna pozícia. A vznikne Vám nárok na tvorenie vlastnej predajnej siete klientov.skúsenosti z marketingu spoločnosti AlivaMax, ale aj na základe predlôh iných už fungujúcich systémov multi level marketingu, ktoré používajú schému binárneho matrixu ako metódu odmeňovania sprostredkovaných predajov. Dá sa povedať, že tým, že sa stanete klientom , sa zároveň automaticky stávate distribútorom tejto príležitosti a služieb StiforP. Stávate sa tak Enroll členom a máte status DISTRIBÚTOR. Ste teda klientom-partnerom.

 

Máte teda možnosť -> nárok na to propagovať StiforP a predávať ich služby prostredníctvom kompletnej ponuky, kde ponúkate celý systém formou uzatvorenia členstva - registrácia cez subdoménu, partnerský odkaz. Je to zjednodušená metóda, kde nič osobne nepredávate, nikde nikoho osobne neoslovujete a predsa môžete celkom seriózne zarobiť

Produkty STIFORP

 1.Tlačový Hovorca - VIDEO Skutočná osoba sa objaví na Vašich stránkach a osloví Vášho potenciálneho zákazníka. Tento hovorca iste každého zaujme. Zatiaľ slúži len pre potreby StiforP to sa ale bude neskôr rozvíjať

2.Interaktivna flash prezentácia - Pridajte si flash prezentáciu na Váš web a zaujmite zákazníkov. Video iste zaujme klientov viac ako písané slovo, zostane aj dlhšie v pamäti 
3.Kontrolor návštevnosti - Umožní Vám vidieť kto a odkiaľ sa pozerá na Vaše internetové stránky. Prípadne aj jeho email, ak k tomu dá súhlas a zaregistruje sa.
4.Autoresponder - Využitie pákového systému. Nechajte systém pracovať za Vás. Zasielajte potrebné ďalšie ponuky do celej svojej klientskej štruktúry, bez toho by to bol spam. Získajte možnosť osloviť trebárs aj niekoľko tisíc ľudí naraz z celého sveta.
5.Organizátor kontaktov - Organizujte svoje kontakty, rýchlo a usporiadane. Majte vždy svoj systém. Bez toho aby ste museli mať ďalšie aplikácie po ruke.
6.StiforP Rotator - Vynikajúci nástroj, ktorý umožní riadiť niekoľko webov cez jediný odkaz
7.Bannery, reklama - Úspech v tradičných kamenných obchodoch je tvorený neustálým prísunom nakupujúcich zákazníkov. Kľúčom k úspechu internetových obchodov je stály prísun návětěvníkov Vášho webu. Potrebujete pre to dobrú reklamu? StiforP ponúka niekoľko spôsobov: správy, bannery, emaily, virtuálne vizitky.
8.Konferenční hovor, telemost - Jeden z najlepších nástrojov. Môžete volať a pozvať do konferenčných miestnosti až 100 ľudí kdekoľvek po internete.

Kompenzačný plán

Ťažisko celej príležitosti StiforP spočíva v úžasných nástrojoch, ktoré už dnes môžete používať a niektoré sú pripravované preto, aby vám pomohli doslova explodovať s akoukoľvek Vašou ponukou. Budete chcieť a priamo túžiť po tom, aby Vaši obchodní partneri používali rovnaké produkty, a preto im ponúknete tento biznis, pretože dostanú za veľmi nízku cenu produkty, ktoré inde dostanú za desiatky alebo aj stovky dolárov mesačne. Z toho dôvodu zostavil StiforP dynamicky kompenzačný plán, ktorý Vám pomôže získať viac než len kontakty a peniaze!
V skutočnosti môžete zarobiť až 2.047.5 USD, bez toho aby ste zaregistrovali jediného človeka. Čo to znamená? Neznamená to to, že nebude robiť vôbec nič! Bez práce nie sú koláče nikde! Avšak znamená to to, že systém je nastavený tak výhodne, že vo Vašej predajnej sieti sa objaví vždy niekoľko partnerov, ktorí budú mať motiváciu, aby zaregistrovali ďalších klientov, pretože za to sú dostatočne finančne ocenení. A ak skutočne nechcete osobne registrovať ďalších ľudí , alebo sa Vám podarí len málo osobných predajov, potom sa Vám sieť vytvorí vďaka práci ľudí v štruktúre nad Vami a neskôr aj práci klientov-partnerov v štruktúre pod Vami, ktorí rozširujú túto príležitosť ďalej. Týmto spôsobom pod Vás padajú aj ľudia z celosvetového fondu, čím sa Vám pomaly, ale isto tvorý sieť.
Kto je trpezlivý a využíva produkty k svojim potrebám , platí si tieto produkty v rámci mesačného alebo ročného členstva a tým má AKTÍVNY STATUS  môže môže skutočne získať príjem aj bez osobných registrácií
1.POWERLINE BONUSY 
Každý deň sa viac a viac ľudí pripája ku Stiforp buď pre využívanie produktov STIFORP alebo za účelom budovania tohto STIFORP obchodu, vďaka tomuto kompenzačnému plánu , alebo využijú oba . Začnite zarábať tým, že si blokujete (uzavriete) svoju pozíciu . V skutočnosti dostanete zaplatené za prvých 3 ľudí vo svojej POWERLINE len za to, že si uzavriete svoju pozíciu
2.FAST aktivacia - FAST START BONUS – Rýchle bonusy za aktivácie
Čiže rýchle odmeny za aktiváciu. Za každého človeka, ktorý sa prostredníctvom Vášho referenčného odkazu prihlási a neskôr aktivuje a vyberie si jednu z variantov členstva (MESAČNÝ alebo ROČNÝ) získate vždy peňažný bonus.
OSOBNÉ - FAST STAR BONUSY Vždy, keď sa na Vás niekto zaregistruje vytvoríte tak jeden predaj. Tento predaj vygeneruje okamžitý bonus. Bonus je rovný 25 dolárom (čo je približne 18 euro podľa aktuálneho kurzu dolára). Zaregistrujete OSOBNE (teda cez referenčný odkaz) 5 ľudí a máte okamžite 125 USD. Čiže 93 euro . To je suma, ktorú môžete pokojne získať za jeden deň práce. Pre túto čiastku mnohokrát brigádnici pracujú 14 dní, alebo zamestnanci 1 týždeň. Nie je to snáď zaujímavé
SIEŤOVÉ - FAST START BONUSY
To nie je všetko. Ak dosiahnete personálne kvalifikácie 4 STAR alebo 5 STAR, potom sa Vám otvára možnosť získavať registračný bonusy i za ľudí, ktoré zaregistrujú Vaši klienti. Touto cestou dostávate možnosť zbierať 2 doláre za zaregistrovanie klientov Vaších priamych ľudí a po 1 doláre za ďalšie 3 levely. Teoreticky. Ak privediete 5 ľudí, ktorí taktiež privedú každý aspoň 3 ďalších až do 5 levelu potom len za aktivácie a vstup týchto ľudí do businessu zarobíte:
       1.úroveň 5x25 USD = 125 USD
       2.úroveň
       25x2 USD = 50 USD
       3.Výška 125x1 US 125 USD
       4.úroveň 625x1 USD = 625 USD
       5.úroveň 3125x1 USD = 3125 USD celkovo 
Celkovo získate
       125 +50 +125 +625 +3125 = 4050 dolárov len za to, že Vaši partneri urobia to isté, čo vy a chcú si tiež zarobiť. A 4050 USD len za zapojenie ľudí do businessu to je približne 3 027 euro
- Sk. A to by mohlo byť len na začiatok.
3.MATCHING bonusy -
Týmové bonusy
V momente, kedy OSOBNE zaregistrujete aspoň 2 ďalšch nezávislých partnerov, potom získavate KVALIFIKÁCIU 1 STAR a vzniká Vám nárok na 50% tímový bonus za príjem každého z týchto partnerov. Pre predstavu ak zaregistrujete 2 klientov, ktorí začnú pracovať a každý z nich sa dostane aspoň na úroveň 100 USD mesačne, potom Vy máte 50%! A Váš spolupracovník nemusí zarábať zrovna 100 dolárov. Vzniká Vám nárok na akýkoľvek bonus za príjem Vašich partnerov, bez toho, aby oni sami o niečo prišli! Nech Váš spolupracovník zarobí 20, 100, alebo 1000 USD mesačne za každý jeho výsledok dostanete navyše 50% bonus. To je onen motor, ktorý namotivoval už v prvých dvoch mesiacoch existencie tohto marketingového systému viac, ako 20.000 nezávislých distribútorov.

                                             VSTUP

Späť

Vymeň papiere za ZLATO...

VÝHODNÝ NAKUP ZLATA NA SPLÁTKY

LIVEGOOD USA

TOP BIZNIS , NOVINKA v EU, Ziskajte TOP POZICIU a zarábajte VIAC

  TOP MLM FIRMA 

      

aj popri zamestnaní 

kvalitné produkty

softmarketing

autoprogram AUDI

VIAC INFORMACIÍ

Kontakt

Ing. Jozef JANKAJ
Na vršku 8, Staré mesto, BRATISLAVA

0907 535 928

   E BOOK dozviete sa v ňom, čo odlišuje bežných ľudi a bohatých a ako sa  tým bohatým stať...


OCHRÁNA OSOBNÝCH ÚDAJOV

       REG. ČÍSLO 4082

Je málo povolaní kde aj bez vysokej školy môžeš dosiahnuť príjem nad 1 000 Eur. Práca v realitke to umožňuje- ale nie v každej realitke a nie pre každého. Zisti VIAC:

       JE OZAJ LUKRATIVNÁ 

PRÁCA REALITNÉHO MAKLÉRA/KY ?

peniaze, bankovky Eura v ruke

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČI A MYSLITE SI ŽE JE PRÍNOSNÝ-ZDIEĽAJTE HO PROSÍM. 

      ĎAKUJEM

 ŠTATISTIKA  TOPlist

 Ako si vybrať auto ?  tu najdete stovky      TESTOV AUT

  KATALÓG

Týmto Vás ako navštevnikov vebu informujem: Tento web využivá Cookies, analytiku a sledovanie bez ukládania osobných údajov a bez poskytovania osobných údajov 3. stráne...

Informácie o GDPR

INTERNET je miesto kde funguje viac ako ako 2 000 000 000 ľudí, Niektorí sa iba zabávajú, no iní ZARÁBAJÚ. Ak si v prvej skupine prejdi do druhej a zarábaj aj TY...

JustForex

Podnikaj s emailingom a užívajte si podnikanie z pláže. Urob si web a získavaj kontakty. Teraz:

NAJLEPŠÍ EMAILING AJ ZDARMA

dievča na pláži pri mori

Už v roku 2 000 som mal vyše 300 manažérov a fin. poradcov. Najlepší z nich zarábali aj cez 2 000 Eur...

Pomôžem aj Tebe vybudovať

ZLATÚ KARIÉRU

- zaškolenie ZDARMA

- bez potreby licencie NBS

- atraktívne odmeny a kariéra

- pasivný príjem nad  1 000 Eur 

+ ZLATÁ RENTA doživotne

  

 

  KATALÓG

Zaujímavé odkazy

  • 22.11.2011 12:02

    UPOZORNENIE

    Informácie na tejto stránke sú názory autora a nie su návodom pre konkrétne investicie.

    Obchodovanie s derivatmi a pakovými nástrojmi je rizikové. Pri každej finančnej transakcií alebo pri otvorení obchodného účtu si pozorne prečitajte podmienky a upozornenia.

peniaze, žena, muž, peňaženka

Až 80 % hádok v rodine, je kvôli peniazom. Máte pred výplatou väčšinou prázdne karty a peňaženku ? Jednoduchý návod ako to navždy vyriešiť...

Vlož dole svoj e mail a stiahni

E BOOK peniaze-riešenie

V dnešnej dobe už nemusiš mať účet v svojom meste a osobne tam chodiť. Banková pobočka je veľmi drahá zaležitosť. Preto Ti e-účet ponukne lepšie služby aj BANKOMATOVÚ KARTU...Peňaženka SKRIIL je obľubená a patrí medzi najbezpečnejšie 

bankové karty, webporadca.eu

 

Skrill, peňaženka

NAJLEPŠIA E PEŇAŽENKA

je bezpečná a rychlá,

mimo dosah exekutorov,

s kartou MASTERCARD ju akceptuje

v celom svete 35 000 000 obchodov

a 1 900 000 bankomatov.

 

  KATALÓG

CENA ZLATA bola v roku 2006 cca 400 USD, chceš čakať kým bude nad 4 000 USD za uncu (31g) ?

www.zlatopredaj.sk

Ak máš web alebo veľa kontaktov, potom je tu aj pre Teba 

 LUKRATIVNÉ AFFILIATE

bankovky -eura

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

Profesionalný vzhľad a ľahká obsluha. 

Všetko v Slovenčine a návod vo videu

       

© 2010 Všetky práva vyhradené. COPY - WEBPORADCA.EU KOPÍROVANIE IBA S UVEDENÍM ZDROJA, INAK ZǍKAZANÉ

Vytvorené službou Webnode