Ako zarobiť peniaze online - prostredníctvom internetu ?

07.10.2013 09:58

Na internete nájdete viac milionov stránok, na nich množstvo poučiek, stránok videi a elektronických kníh ako zarobiť peniaze online - prostredníctvom internetu. Niektoré sú výborné, iné sú slabšie, niektoré sú platené iné sú zadarmo.
Ale všetky majú rovnakú podstatu a myšlienku ako zarobiť peniaze. Veľa krát nájdete hlavne na platených stránkach v komentároch, aká je daná stránka úžasná. Že niekto zarobil vďaka nej 1000 dolárov už prvý týždeň na internete.
Väčšinou su tieto komentáre len reklama a píše sám autor stránky.
Na internete sa dá zarobiť legálne, ale nie rýchlo. Na internete sa dá zarábať dlhodobo. Existujú aj praktiky, ktoré Vám prinesú rýchly zisk, ale len na krátku dobu. Kym Vám na to neprídu..

VIAC INFORMÁCIǏ

 

Ako teda zarobiť- tri zasadné kroky

I. urobiť stránku na internete

II. získať návštevnosť na Vašu stránku

III. využiť potenciál stránky na zarábanie peňazí

 

Pýtate sa teraz, že to je všetko? To je to veľké tajomstvo online podnikania. Áno! To je všetko. Na prvý pohľad nič zložité, jednoduché veci, priam triviálne. Zvládne to dnes každý. Aj ty.

Nezabudni ale že je to ako v každom serioznom podnikaní o konkurencií čiže je to súťaž kde dobre zarábajú len najlepší.

 

Teraz si povedzme niečo v skratke o základných bodoch online podnikania.


Vytvorenie webovej stránky

Základnou vecou pred vytvorením stránky si je určiť, čomu sa bude Vaša stránka venovať a aký bude mať štýl Vaša stránka. Môže to byť informačná stránka, katalóg iných stránok a iných článkov, katalóg produktov, blog, fórum ,alebo elektronický obchod. Možností je naozaj veľa, odporučam sa venovať skôr len tradičným overeným štýlom.

Akú tému stránky zvoliť? Čo chcú ľudia čítať, čo ich zaujíma?

Na výber témy a zamerania stránky sa dá pozerať z dvoch pohľadov. Buď sa zamerať na nové trendy, čo dnes letia, alebo na to čo ľudia dlhodobo chcú čítať.
Druhý pohľad a smer je písať o tom a venovať sa tomu, čo Vás baví. Základom je fakt, že niektoré témy Vám prinesú množstvo návštevníkov, iné viac špecializovanejšie menej. Lenže nie je návštevník stránky ako návštevník. Dôležité je to aby človek, ktorý príde na Vašu stránku našiel to, čo hľadal.

pre začiatok  písať môžete o hocičom. Vždy je okruh ľudí ktorí hľadajú niečo, čo im môže Vaša stránka ponúknuť. Nebojte sa skúsiť…

Štýl stránky? Ako vyrobiť stránku? Kam umiestniť stránku ?

Keď máme vybratú tému, musíme zvoliť vhodný štýl stránky.
Keď chceme predávať oblečenie, bude pre nás výhodnejšie mať elektronický obchod, ako mať svoj blog na ktorom budeme ponúkať oblečenie. Tu už ratajme s pracou odbornika a nakladom aspoň 1000 Eur. Možno predaj oblečenia prostredníctvom blogu, môže byť tiež zaujímavá forma, ale má to aj kopec obmedzení. Dobrý e-shop ma kvalitne spravený systém manažovania obsahu, tovaru, objednávok. Čo viac násobne ušetrí Váš čas.

Každú stránku je potrebné vyrobiť. Môžeme si ju dať naprogramovať, alebo môžeme použiť nejaký bezplatný systém na ktorom stránku postavíme, či použiť službu, napríklad blog, ktorý je súčasťou nejakej väčšej stránky a služby. Prípadne si môžeme stránku vytvárať sami v jednoduchom html editore.

Keď máme stránku hotovú musíme ju niekde umiestniť. U Vás v počítači ju nikto neuvidí. Je potrebné napríklad kúpiť si doménu a webhosting. Toto je rozsiahlejšia problematika.

VIAC INFORMÁCIÍ

Získať návštevníkov na Vašu stránku

Mať hotovú stánku, ktorú pravidelne plníte obsahom ešte neznamená, že k Vám budú chodiť aj návštevníci. Každej stránke treba trošku pomôcť.
Základná návštevnosť je vždy z vyhľadávačov ako Google, Bing, Yahoo.. Môžete si vybaviť návštevnosť aj s iných stránok ale najviac návštevníkov Vám prinesú v zásade vyhľadávače. Lenže má to háčik. Iste ste si všimli, že keď niečo hľadáte, zadáte do vyhľadávača nejakú frázu. Vyhľadávač zobrazí roztriedený zoznam odkazov na iné stránky. Niektoré sú hore, iné dole. Najčastejšie si pozriete len pár stránok a nájdete to čo potrebujete. Alebo to nenájdete vôbec :-)

Ako dostať Vašu stránku na prvé miesta ? Niekedy to nebol až taký problém. Stačilo vymeniť a vybaviť pár spätných odkazov, dodržiavať isté zásady a stránka bola na dobrých pozíciach. Ale doba sa zmenila. Dnes existuje množstvo stránok a každý chce byť na tej najlepšej pozícií. Vzniklo kopec firiem a odborníkov, ktorý sa venujú optimalizácií stránok, aby sa zobrazovali na najlepších pozíciach. Niekedy ľudia investujú tisícky Eur do SEO, len aby mali tie najlepšie pozície.

Ale, nie je to až také kritické, ako sa zdá. Nech už je doba hocijaká vždy platí pravidlo, píšte veľa a kvalitne texty, tvorte kvalitné stránky. Ak sa budú ľudom páčiť, bude sa o Vás písať, ľudia budú odporučať a pridávať odkazy na Vašu stránku. A v tom je celá podstata. Dovolím si tvrdiť, že tajomstvo celej optimalizácie pre vyhľadávače je v spätných odkazoch. Skutočných relevantných odkazov, ktoré vynikli prirodzeným spôsobom. Keď je Vaša stránka skutočne prínosná pre ľudí, získa si odkazy aj sama. Ak je len jedna z mnohých, musíte odkazy kupovať a meniť.

Pri spustení stránky je však potrebné získať návštevnosť. Vyhľadávače aj návštevníci sa musia nejako dozvedieť, že existujete. Na to slúžia katalógy odkazov, PR články a množstvo iných možností. Neskôr to pôjde už samé aj bez nutnosti ďalšej propagácie.

Téma optimalizácie je nesmierne zložitá a hlavne obsiahla. Preto aj tu na stránke sa jej budeme ešte venovať.

Zarobiť peniaze z návštevnosti stránky a z návštevníkov

Monetizácia stránky. Získať peniaze z ľudí ktorý chodia k Vám na stránku. Sladká odmena za Vaše úsilie. Možností ako zarobiť je viac. Môžete zobrazovať reklamy, čo je asi najjednoduchší spôsob. Zaregistrujete sa do Google Adsense, alebo Etarget, vygenerujete si kód a vložíte ho k Vám na stránky. Môžete reklamu ponuknuť a ziskať tiež aj na priamo ( na to je potrebná výsoká navštevnosť vysoko nad 10 000 navštevnikov za mesiac ). Môžete využiť z množstva affilate programov. Ponúknete odkaz na tovar a keď si ho niekto kúpi získate z neho províziu. Môžete predávať spätné odkazy. Môžete spoplatniť časť Vašej stránky alebo  môžete predávať tovar, aký Vás len napadne.

Všetky spôsoby majú však jedno spoločné. Pomôžu Vám zarobiť prvé peniaze. Náklady na začiatok online podnikania sú malé, niekedy ide len o pár eur, resp. dolárov. Ale zisky časom môžu byť veľké. Naozaj. Dobrá a hoci veľmi jednoduchá stránka, ktorá dosiahne  návštevnosť nad 10 000 ľudí denne a ktorej sa naplno venujete Vám dokáže priniesť kľudne aj 1000 – 2000 Eur  mesačne. Porovnajte si ti s Vašou terajšou prácou, či iným zamestnaním. Kto Vám dá 3 až 10  Eur  za jednu hodinu práce od Vás z domu z obývačky? A čo Vám bráni v tom mať viac zarábajúcich stránok a podobných zdrojov príjmu?

 

VIAC INFORMÁCIÍ

Späť

Vymeň papiere za ZLATO...

VÝHODNÝ NAKUP ZLATA NA SPLÁTKY

LIVEGOOD USA

TOP BIZNIS , NOVINKA v EU, Ziskajte TOP POZICIU a zarábajte VIAC

  TOP MLM FIRMA 

      

aj popri zamestnaní 

kvalitné produkty

softmarketing

autoprogram AUDI

VIAC INFORMACIÍ

Kontakt

Ing. Jozef JANKAJ
Na vršku 8, Staré mesto, BRATISLAVA

0907 535 928

   E BOOK dozviete sa v ňom, čo odlišuje bežných ľudi a bohatých a ako sa  tým bohatým stať...


OCHRÁNA OSOBNÝCH ÚDAJOV

       REG. ČÍSLO 4082

Je málo povolaní kde aj bez vysokej školy môžeš dosiahnuť príjem nad 1 000 Eur. Práca v realitke to umožňuje- ale nie v každej realitke a nie pre každého. Zisti VIAC:

       JE OZAJ LUKRATIVNÁ 

PRÁCA REALITNÉHO MAKLÉRA/KY ?

peniaze, bankovky Eura v ruke

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

AK SA VÁM ČLÁNOK PÁČI A MYSLITE SI ŽE JE PRÍNOSNÝ-ZDIEĽAJTE HO PROSÍM. 

      ĎAKUJEM

 ŠTATISTIKA  TOPlist

 Ako si vybrať auto ?  tu najdete stovky      TESTOV AUT

  KATALÓG

Týmto Vás ako navštevnikov vebu informujem: Tento web využivá Cookies, analytiku a sledovanie bez ukládania osobných údajov a bez poskytovania osobných údajov 3. stráne...

Informácie o GDPR

INTERNET je miesto kde funguje viac ako ako 2 000 000 000 ľudí, Niektorí sa iba zabávajú, no iní ZARÁBAJÚ. Ak si v prvej skupine prejdi do druhej a zarábaj aj TY...

JustForex

Podnikaj s emailingom a užívajte si podnikanie z pláže. Urob si web a získavaj kontakty. Teraz:

NAJLEPŠÍ EMAILING AJ ZDARMA

dievča na pláži pri mori

Už v roku 2 000 som mal vyše 300 manažérov a fin. poradcov. Najlepší z nich zarábali aj cez 2 000 Eur...

Pomôžem aj Tebe vybudovať

ZLATÚ KARIÉRU

- zaškolenie ZDARMA

- bez potreby licencie NBS

- atraktívne odmeny a kariéra

- pasivný príjem nad  1 000 Eur 

+ ZLATÁ RENTA doživotne

  

 

  KATALÓG

Zaujímavé odkazy

  • 22.11.2011 12:02

    UPOZORNENIE

    Informácie na tejto stránke sú názory autora a nie su návodom pre konkrétne investicie.

    Obchodovanie s derivatmi a pakovými nástrojmi je rizikové. Pri každej finančnej transakcií alebo pri otvorení obchodného účtu si pozorne prečitajte podmienky a upozornenia.

peniaze, žena, muž, peňaženka

Až 80 % hádok v rodine, je kvôli peniazom. Máte pred výplatou väčšinou prázdne karty a peňaženku ? Jednoduchý návod ako to navždy vyriešiť...

Vlož dole svoj e mail a stiahni

E BOOK peniaze-riešenie

V dnešnej dobe už nemusiš mať účet v svojom meste a osobne tam chodiť. Banková pobočka je veľmi drahá zaležitosť. Preto Ti e-účet ponukne lepšie služby aj BANKOMATOVÚ KARTU...Peňaženka SKRIIL je obľubená a patrí medzi najbezpečnejšie 

bankové karty, webporadca.eu

 

Skrill, peňaženka

NAJLEPŠIA E PEŇAŽENKA

je bezpečná a rychlá,

mimo dosah exekutorov,

s kartou MASTERCARD ju akceptuje

v celom svete 35 000 000 obchodov

a 1 900 000 bankomatov.

 

  KATALÓG

CENA ZLATA bola v roku 2006 cca 400 USD, chceš čakať kým bude nad 4 000 USD za uncu (31g) ?

www.zlatopredaj.sk

Ak máš web alebo veľa kontaktov, potom je tu aj pre Teba 

 LUKRATIVNÉ AFFILIATE

bankovky -eura

WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

Profesionalný vzhľad a ľahká obsluha. 

Všetko v Slovenčine a návod vo videu

       

© 2010 Všetky práva vyhradené. COPY - WEBPORADCA.EU KOPÍROVANIE IBA S UVEDENÍM ZDROJA, INAK ZǍKAZANÉ

Vytvorené službou Webnode